Web Analytics Made Easy - Statcounter

در خانه ماندن محاسنی نیز دارد، هر شخصی در ایام نوروز برنامه‌ای برای خود در نظر دارد و کودکان و نوجوانان نیز از این قائده مستثنا نیستند. ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۶ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاصفهان، نخستین سالی است که در خانه می‌مانیم، نخستین سالی که نه قرار است به سفر برویم و نه برنامه مهمانی و دورهمی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار است امسال سالی متفاوت را تجربه کنیم، در خانه و کنار اعضای خانواده خود بمانیم و برای اینکه از وقتمان استفاده کنیم برنامه‌ریزی کنیم.

اگر از آن عده از مردم که به هشدارها بی‌توجه بودند و عازم سفر شدند صرف‌نظر کنیم بسیاری از ما در خانه ماندن را انتخاب کردیم تا روزی را شاهد باشیم که زنجیره انتقال بیماری قطع شده و جشن سلامتی برگزار کنیم.

ما بزرگترها برای اوقات فراغت خود در خانه برنامه‌هایی داریم، کارهای عقب افتاده‌مان را انجام می‌دهیم، کتاب‌های نخوانده را می‌خوانیم، فیلم‌های ندیده را می‌بینیم و از در کنار خانواده بودن لذت می‌بریم؛ کودکان و نوجوانان اما برای داشتن برنامه‌ای منسجم و گذران وقت نیاز به همراهی خانواده‌ها و کسانی دارند که در این زمینه تجربه بیشتری دارند.

«بازی‌سازی» برای روزهایی که در خانه مانده‌ایم

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای ایام نوروز کسانی که در خانه مانده‌اند برنامه‌هایی در نظر گرفته‌اند، یکی از این برنامه‌ها «بازی‌سازی» است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان در این مورد گفت: از فرصت پیش آمده در ایام نوروز که تمام اعضای خانواده در خانه هستند می‌توانیم استفاده کنیم، وقت بیشتری با یکدیگر سپری کنیم و لحظات شادی را برای خود به‌وجود آوریم.

سید محمد قلمکاریان افزود: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نوروز امسال را با «بازی سازی» آغاز می‌کند. با توجه به اینکه کودکان و نوجوانان در این ایام باید در خانه بمانند برای آنها برنامه بازی سازی ویژه خانواده‌ها و فرزندان آنها طراحی کرده‌ایم.

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان اصفهان به 1791 نفر رسیداصفهان| کار جهادی نتیجه‌بخش است؛ مردم در خانه بمانند تا تلاش‌ها بی‌نتیجه نماندنماینده مردم نجف‌آباد: باید اصناف غیرضروری برای جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا تعطیل شود

طراحی بازی جدید توسط خانواده‌ها و فرزندان 7 تا 15 ساله

وی افزود: در این برنامه خانواده‌ها می‌توانند بازی جدیدی را طراحی و با فرزندان خود اجرا کنند یا اینکه با تغییر بازی‌ها، طرح‌هایی تازه خلق کنند تا بتوانند بازی‌ها را در خانه و در کانون گرم و صمیمی خانواده خود اجرا کنند و طرح‌ها و ایده‌های خود را برای کانون پرورش فکری ارسال کنند تا به بهترین و برترین بازی‌ها و ایدهای سرگرمی جوایزی توسط کانون پرورش فکری اهدا شود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان خاطرنشان کرد: علاقمندان برای شرکت در این طرح می‌توانند انواع بازی‌های حرکتی و مهارتی، فکری، دیجیتالی و غیره را طراحی و اجرا کنند. این بازی‌ها می‌تواند فردی یا گروهی طراحی و اجرا شود و پس از طراحی و آماده سازی خانواده از این بازی‌ها فیلمی با مدت زمان 90 ثانیه تا 2 دقیقه تهیه و به آدرس  peykomid99@gmail.com ارسال کنند.

وی گفت: تمام دانش‌آموزان 7 تا 15 سال با مشارکت اعضای خانواده خود می‌توانند در این طرح شرکت کنند؛ آثار ارسالی باید دارای نام و نام خانوادگی، شماره تماس، نام بازی، تعداد شرکت کتنده و گروه سنی باشد و مهلت ارسال آثار نیز تا پایان فروردین‌ماه 1399 است.

انتهای پیام/164/ح

R41346/P1357/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خانواده ها بازی سازی بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۶۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم

حیدریان فر گفت:دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر مشاور و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو _ زهره عرب زاده در رابطه با چالش‌های نوجوانان در شهر‌های جنوبی کشور اظهار داشت: متاسفانه در جنوب کشور به دلیل بدی آب و هوا والدین بیشتر ساعت‌های روز را با فرزندان خود در خانه سپری میکنند و فضای مناسب برای بازی را ندارند و همین مسئله باعث میشود که کودکان و نوجوانان بیشتر زمان خود را با فضای مجازی پر کنند.

متاسفانه دنیای مجازی هم نمایانگر دنیای پر زرق و برقیست که با دنیای واقعی تفاوت زیادی دارد و کودکان و نوجوانان هم به انداره بزرگسالان توانایی درک این موضوع را ندارند.

وی افزود: دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر ادامه داد: بهترین راه حل ایجاد فضای بیشتر برای بازی و فعالیت کودکان و نوجوانان است. فضا‌های سرپوشیده‌ای که به دور از گرما و آلودگی باشند که بچه‌ها بتوانند مقداری از زمان خود را به فعالیت در مکان‌های مناسب بپردازند.

حیدریان فر با اشاره به دوزبانه بودن کودکان در شهر‌های جنوبی کشور هم گفت که این امر میتواند بر کیفیت یادگیری و تعامل کودکان تاثیر بگذارد که بهترین راه حل همگام و هماهنگ بودن محتوای آموزشی با فرهنگ آن قومیت باشد.

دیگر خبرها

  • برپایی دو رویداد در باغ هنر برای کودکان و نوجوانان
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • جشنواره‌ هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • حضور ۱۴ گروه در جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • انعکاس مظلومیت کودکان غزه در ادبیات مقاومت
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند