Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود طیبی کارگردان تئاتر درباره حضورش در جشنواره «تئاتر+خانه» به خبرنگار مهر گفت: در نخستین دوره جشنواره مجازی «تئاتر+خانه» در بخش مونولوگ های ایرانی با نمایش «کاکتوس» حضور دارم که خودم نیز در این نمایش ایفای نقش کرده ام. این اثر نمایشی برداشتی از نمایشنامه «کاکتوس» اکبر رادی است که سال ۸۷ در مرکز تئاتر مولوی اجرا کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: البته کلیت کار براساس نمایشنامه زنده یاد اکبر رادی است چون این نمایش برای اجرا در فضای مجازی تولید شده است و قرار است علاوه بر داوری توسط هنرمندانی چون حمیدرضا نعیمی، شیوا مسعودی و افشین هاشمی توسط مردم نیز مورد داوری قرار گیرد.

طیبی درباره علاقه اش به حضور در این جشنواره مجازی بیان کرد: در طول بحران کرونا سه نمایشی که قرار بود آماده اجرا کرده و به صحنه ببرم تعطیل شدند و مشابه این اتفاق برای هنرمندان دیگر هم افتاده است که همین مساله و تعطیلی دانشگاه ها باعث افسردگی و سرخوردگی اهالی تئاتر می شود. همچنین چرخه اقتصادی بسیاری از هنرمندان ما از طریق حضور در تئاتر و یا تدریس می چرخد که معضل کرونا باعث خانه نشینی شان شده است از همین رو معتقدم برگزاری جشنواره هایی مثل «تئاتر+خانه» می تواند باعث پویایی هنرمندان شود.

کارگردان «خداحافظی نکن» یادآور شد: به محض اعلام حضورم در این جشنواره مبلغ کمک هزینه به حساب من واریز شد؛ اتفاقی که در جشنواره های تئاتر فجر یا دانشگاهی هم رخ نمی دهد. البته مبلغ واریز شده زیاد نیست اما اصلا اهمیتی ندارد چون با این کار به هنرمندان احترام گذاشته شده و من با حضور در این رویداد به عنوان یک کارگردان تئاتر احساس می کنم در بدترین شرایطی که این روزها جریان دارد می توانم دست به تولید یک اثر نمایشی بزنم و دوباره در فضای تئاتر نفس بکشم.

وی در پایان صحبت هایش متذکر شد: برای تولید نمایش «کاکتوس» سعی کردم تئاتری را بازی و کارگردانی کنم نه اینکه برای فضای مجازی فیلم بسازم چون این شیوه ساختار تازه ای از مولتی مدیا است که در همه جای دنیا جریان دارد و ویژگی های خاص خودش را هم دارد که کم کم باید با آن روبرو شویم.

این مراسم همزمان با شب عید سعید فطر و روز سوم خرداد روز مقاومت و پیروزی برگزار خواهد شد.

اختتامیه جشنواره مجازی «تئاتر+خانه» همزمان با شب عید سعید فطر و روز سوم خرداد به دبیری محمودرضا رحیمی در فضای مجازی برگزار می شود.

کد خبر 4930464 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: مسعود طیبی تئاتر ایران فضای مجازی بیماری کرونا اکبر رادی برنامه تلویزیونی ویروس کرونا فیلم کوتاه شبکه دو سیما تئاتر ایران موسیقی ایرانی فیلم سینمایی شبکه پنج سیما شبکه یک سیما رادیو نمایش ویژه برنامه تلویزیونی ماه رمضان شبکه افق تئاتر خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۷۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب

کارگردان نمایش «پر» از آثار هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی، رویکرد جشنواره در حذف بخش رقابتی و توجه به اجرای عمومی آثار را اقدامی موثر دانست.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نمایش «پر» نوشته مجید کاظم‌زاده‌مژدهی با کارگردانی محمد رسائلی در قالب هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی از ۱ تا ۱۰ اردیبهشت سال جاری در تالار مرکزی شهر رشت روی صحنه رفت.

محمد رسائلی درباره موضوع نمایش «پر» و دغدغه خود برای تولید و اجرای این اثر، گفت: این نمایشنامه با مضمون بسیار خاص و مرتبط با فرهنگ رضوی نوشته شده و رویکرد آن مرا به چالش واداشت و لذا دوست داشتم آن را تولید کنم. این نمایش زندگی یک فرد به اصطلاح چاله‌میدانی قبل انقلاب را روایت می‌کند که عاشق زنی می‌شود که کفش‌دار حرم امام رضا (ع) است و داستان جالبی برایش رقم می‌خورد.

وی اظهار امیدواری کرد داستان این اثر در اجرا نیز مخاطب را تحت تاثیر قرار داده باشد.

رسائلی با بیان اینکه تولید اثر برای جشنواره‌های موضوعی یا غیر آن به لحاظ اجرا دارای چارچوب مشخصی است، تصریح کرد: برای القای روح و جان معنوی تئاتر‌های با موضوع رضوی به مخاطب، نگاه ما متفاوت می‌شود، زیرا تاثیر روانی که من به عنوان هنرمند در وجودم از امام رضا (ع) می‌گیرم با کار‌های دیگر متفاوت است. هنرمند عرصه تئاتر باید در درجه اول ارتباط معنوی و ارادت خاصی را که خودش با امام رضا (ع) می‌گیرد به خوبی در لایه‌های مختلف اجرا برای مخاطب نیز به نمایش بگذارد تا ارتباط دوسویه بین مخاطب و تئاتر رضوی شکل بگیرد و مضمون مورد نظر به مخاطب القا شود.

کارگردان نمایش «پر» درباره حضور در جشنواره رضوی یادآور شد: این جشنواره برای من جایگاه مستحکمی دارد که به آن ارادت دارم و حالم را تا حد بسیار زیادی خوب می‌کند، لذا شرکت در آن برایم جایگاه بالایی داشت.

وی درباره حذف بخش رقابتی جشنواره تئاتر رضوی و گرایش به اجرای عمومی نمایش‌ها در شهر‌های خود، تاکید کرد: این اقدام گامی موثر و حرکتی قابل پذیرش است و این مهم مولفه موثری در موفقیت اهداف جشنواره برای نشر فرهنگ رضوی است.

رسائلی در پایان با بیان اینکه وجود بخش رقابتی از جهتی سبب تبادل نظر و انتقال تجربه بین گروه‌های نمایشی می‌شود، گفت: با این وجود تحقق حمایت اجرا‌های عمومی برای هر نمایش در شهر خود با توجه به شرایط اقتصادی موجود بسیار بهتر است و از این منظر این اقدام پسندیده و قابل ستایشی است که از سوی دبیرخانه جشنواره مطرح شده است.

دیگر خبرها

  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • نمایش فیلم تئاتر «عروسی خون» در سینماتک خانه هنرمندان ایران
  • بلومبرگ: عربستان فعالان منتقد اسرائیل را دستگیر می‌کند
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • زبان طنز نیشدار است
  • پرطرفدارترین تیم فوتبال ایران با روایت صفحات مجازی
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • صبا آذرپیک به ۲ سال حبس قطعی و ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شد
  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه